Modelet e vjeshtës janë: guxim

Edhe pse ende po përballemi me temperaturat ektreme të larta, vetëm disa ditë na ndajnë nga vjeshta. Me vjeshtën vijnë dhe endenca të reja. Dhe po flasim për modelet e flokëve.

Kysezon na sugjeron të guxojmë. Dhe modelet më “in” janë lehtësisht të arrithsme.

Sipas profesionistëve, flokët në sezonin e ri janë kryesisht të freskët dhe vijnë me stilet e preferuara të verës, me një rikthim pas në kohë nga vitet ’70 – ‘80.

Në fotot e mëposhtme merrni disa ide se si mund të keni prerjen tuaj të re.