Në kërkim për sulmin në KZAZ-në e Dibrës, arrestohet në kufi mbështetësi i PD

Një mbështetës i PD, i shpallur në kërkim pas protestës të dhunshme të 28 qershorit në Dibër, ku u sulmua dhe KZAZ nr 19, është arrestuar sot.

Bëhet fjalë për Luftim Hysën, i cili është kapur në afërsi të doganës së Blatës ku sipas pretendimeve të tij, ishte duke shkuar me familjen për të drekuar në Dibrën e Madhe.

Më herët, para një dite u ndalua nënkryetari i PD në Dibër, Korab Muça në tentativë për të kaluar në Maqedoninë e Veriut.