Njeriu i ditës

Fred Trump

Ndërtues dhe pronar pasurish të paluajtshme, i ati i Donald Trump, presidentit aktual të Amerikës, u lind në New York City më 11 tetor 1905 dhe ndërroi jetë në vitin 1999.