Nxorën informacionin për arsenalin e armëve, pezullohen dy punonjës të policisë në Elbasan

Dy efektivë të Policisë së Elbasanit janë pezulluar nga detyra pasi dyshohet se kanë nxjerrë një informacion sekret. Bëhet fjalë për informacionin që u bë publik lidhur me arenalin e armëve që u zbulua në Elbasan pas 30 qershorit.

Punonjësit që janë vendosur në hetim administrativ janë; E.Gj. me  detyrë specialist krimesh dhe E.H. inspektor tek Krimet e Rënda.

Arsenali i armëve që u gjet në Elbasan u tha se i përket një grupi të strukturuar kriminal që vepron në këtë zonë.