Out of place

Tel Aviv, Izrael

Një grua nga qyteti Qalqilya i Bregut Perëndimor e ulur në një karrige me rrota freskohet në detin Mesdhe gjatë festivalit të Eid Al Adha. Palestinezët vizituan Izraelin dhe pjesë të tjera të Izraelit, pasi morën leje udhëtimi.

Foto: Oded Balilty/AP