PD i bën thirrje PS-së dhe LSI-së: Respektoni vullnetin e zgjedhësve, mos dëmtoni procesin!

Kur mbeten edhe pak minuta ara mbylljes së procesit të votimit, Partia Demokratike ka dalë me një reagim të sajin ku bën thirrje qytetarëve që të mos neglizhojnë votimin.

Njëkohësisht PD i bën thirrje edhe PS-së dhe LSI-së që të respektojnë procesin dhe vullnetin e zgjedhësve. “Janë orët e fundit për të votuar. U bëjmë thirrje qytetarëve të votojnë.  PS dhe LSI duhet të respektojnë procesin dhe vullnetin e zgjedhësve. PS dhe LSI përpjekje për të dëmtuar procesin. Shqiptarët po i bëjnë ballë presionit. Këto zgjedhje do fitohen nga qytetarët”, thuhet në reagimin zyrtar të PD-së.