Përgjime të reja? Lesi: Janë aq skandaloze, sa s’do qëndrojmë dot më në Shqipëri

Gazetari Nikollë Lesi paralajmëron publikimin e një dosje te re me përgjime, ku i përfshirë direkt është kryeministrit Edi Rama.  Në fjalën e tij në “Open”, Lesi theksoi se dosja eshte aq skandaloze sa që do të donte që të ishte e montuar.

Botuesi i gazetës ‘Koha Jonë’ nuk dha me shumë detaje, por mendohet se ai i referohej përgjimeve që mund të publikohen nga tabloidi gjerman, Bild brenda kësaj jave.

Biseda në studio:

Nikollë Lesi: Pritet një tjetër dosja që do të dalë. Është dosje e re dhe skandaloze. Aq sa nuk e besoja dot të ishte e vërtetë. Do ta publikojmë bashkë Carlo?

Carlo Bollino: Po patjetër, jam gjithmonë gati!

Nikollë Lesi: Vetëm se po doli nuk rrimë dot në Shqipëri. Na gjej strehim në Itali.