Flash News

POLITIKOFF

Pas divorcit, Kelly Clarkson shkroi 60 këngë

Pas divorcit, Kelly Clarkson shkroi 60 këngë

Kelly Clarkson po kalon një periudhë shumë të vështirë që pas ndarjes nga bashkëshorti Brandon Balcktock.

Megjithëse po kalon periudhë të vështirë, për këngëtaren ka rezultuar dhe një periudhë frymëzimi në profesionin e saj si artiste, pasi gjatë kësaj kohe është inspiruar të shkruaj këngë.

Në një intervistë për ‘Entertainment Tonight’, Clarkson ka tregua se ka shkruar 60 këngë, të cilat do t’i publikojë së shpejti:

“Unë kam shkruar 60 këngë. Në çdo kohë që kalon në jetë, është një gjë kaq e mrekullueshme që mund të kesh dalje, pavarësisht nëse njerëzit e besojnë apo jo.”

Të fundit