Pse nuk u transmetua sot “Wake Up” në Top Channel

Sot në ekranin e Top Channel nuk e kemi parë dyshen e preferuar të mëngjesit Orin dhe Islin. “Wake Up” është një nga programet më të ndjekura të mëngjesit, por sot nuk është transmetuar, si rrallë herë.

Sipas “revistaëho.com”, nuk ka asgjë për tu shqetësuar, pasi ka qenë thjesht një problem teknik në studio. Për këtë arsye emisioni nuk ka mundur të transmetohet sot, mirëpo do të vazhdojë normalisht në ditët në vijim.

Edhe Ori me Islin kanë postuar në profilet përkatëse së programi do të vazhdojë njësoj si gjithmonë nga dita e nesërme.