Qeveria nis konsultat me banorët për tarifën e Rrugës së Kombit. Takime në Kukës e Tropojë

Duke nisur nga sot dhe për gati dy muaj e ardhshëm, përfaqësues të qeverisë do të jenë në qarkun e Kukësit dhe zonat përreth për të diskutuar sa i takon vendosjes së tarifës në Rrugën e Kombit.

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj ishte sot në qytetin e Kukësit, ku premtoi se për banorët që lokalë tarifa e Rrugës së Kombit do të jetë e arsyeshme por pa dhënë detaje konkrete. Ndërkohë, mësohet se edhe përfaqësues të ministrisë së Transporteve ishin në Tropojë, një tjetër zonë e cila preket drejtpërdrejtë nga vendosja e tarifës në Rrugën e Kombit.