Qytetarët i ndërpresin mitingun Edi Ramës: Nuk ka zgjedhje pa PD

Qytetarët lushnjarë i thonë “ik” Edi Ramës. Ndërsa ai po organizonte takimin elektoral në qytet, ishin me qindra të tjerët të cilët ishin mbledhur më larg dhe ku i kërkonin që të largohej nga pushteti.

Duket se ata janë kundër drejtimit të qeverisë nga ana e tij, realitetit që ka krijuar, vjedhjes së votave dhe krimit të organizuar.

Kërkesa e tyre është që të zhvillohen zgjedhje të drejta dhe të ndershme. Ndërsa Rama ishte duke folur, nga larg dëgjoheshin thirrjet e qytetarëve: “nuk ka zgjedhje pa PD”.