Rama pas marrëveshjes për “Reformën Zgjedhore”: Përgëzoj rikthimin e arsyeshëm në tryezën e dialogut

Edi Rama

Kryeministri Rama ka përgëzuar faktin që dy palët janë ulur në tryezë dhe kanë firmosur marrëveshjen për “Reformën Zgjedhore”.

Përmes një postimi në Twitter, kryeministri shkruan se ky është një rikthim i arsyeshëm në tryezën e dialogut.

“Përtej më shumë se një viti të humbur në rrugën e konfliktit të çuar deri në ekstremin e mosarsyes, duhet përgëzuar ky rikthim i arsyeshëm në tryezën e dialogut për shkallën e parë të Reformës Zgjedhore, ku të gjitha rekomandimet e OSBE/ODHIR-it do integrohen në Ligjin Zgjedhor“, –shkruan kreu i qeverisë.