Rrjetet sociale, cili është orari ideal për të postuar që të keni impakt

Që të keni sa më shumë impakt nga postimet që bëni në rrjete sociale është shumë e rëndësishme që ju të postoni në orarin e duhur, në mënyrë që postimi juaj të shihet nga sa më shumë njerëz.

CoSchelude ka shikuar këtë në detaje, dhe ata kanë analizuar 23 studime për të gjetur kohën më të mirë për të postuar në mediat sociale.

Sugjerimet e tyre për kohët optimale të postimit për secilin rrjet janë si më poshtë:

Facebook

Të shtunën dhe të dielën në orën 12:00-13:00.

Të enjten dhe të premten në orën 13:00-16:00.

E mërkurë në orën 15:00

Tëitter

E mërkurë në mesditë dhe 17:00-18:00 pasdite.

E hënë-e premte në orën 12:00-15:00. dhe 17:00.

Eksperimentoni nga ora  02:00-03:00, 06:00-07:00 paradite dhe paradite 21:00-22:00.

Pinterest

Të shtunave në orën 20:00-23:00.

Të premteve në orën 15:00

LinkedIn

Të martën në orën 10-11 të mëngjesit.

Të martën, të mërkurën dhe të enjten në orën 7:30 deri në orën 08:30 paradite, më 00:00 dhe ora 17:00-18:00.

Google +

Të mërkurën në orën 9 paradite.

Të nesërmen në orën 9-11 të mëngjesit.

Instagram

Të hënën dhe të enjten në çdo kohë përveç orës 15:00-16:00.

Video çdo ditë në orën 9 pasdite deri në orën 8 paradite.

Eksperimentoni në 2 të mëngjesit , në 5 pasdite  dhe të mërkurën në 17:00