KRYESORE

Sarah Jessica Parker është "ylli" i përdorimit të maskës

Lëreni Sarah Jessica Parker të na kënaqë me disa pamje të maskave të fytyrës (dhe sigurisht disa veshje fantastike në përgjithësi).

Në rast se nuk keni qenë duke e vëzhguar nga afër SJP-në ajo është një nga personazhet që ka sjellë në një tjetër nivel përdorimin e maskës.

Aktorja përdor në përgjithësi maska të Masqd. Të gjitha maskat e fytyrës së Masqd janë bërë me dy shtresa pëlhure dhe kanë një rresht pambuku, tel për ta mbajtur tek hundët.

Ditari politik

Të fundit