Sekreti për një grim që zgjat gjithë ditën

Vajzat që janë të apasionuara pas grimit, e dinë shumë mirë rregullin kryesor: Make up-i nuk duhet të shkrijë dhe as të kullojë. Ndaj është me rëndësi që të mësohen disa sekrete të vogla në mënyrë që grimi që vini para se të dilni nga shtëpia, të zgjasë gjithë ditën.

Si mund t`ja bëni? Ndiqni tre këshilla shumë të thjeshta:

Përdorni një hidratues që të jetë i mirë
Që t`ju mbajë make-up duhet të zgjidhni një hidratues të mirë pasi nivelet e hidratimit të lëkurës ndryshojnë shumë gjatë ditës.

Duhet të përzgjidhni “premier-in” e duhur
‘Primer-i’ është ai që ju ndihmon në ruajtjen e hidratuesit dhe e bën lëkurën më të butë dhe ju siguron se grimi juaj do të jetë rezistent gjatë ditës.

Mbylleni me pudrën
Që ‘make up-i’ t’ju qëndrojë në fytyrë duhet ta lyeni me pudër.