“Shake” ditën tënde me Vodafone Albania

Just shake it!

Me mirësjellje, ti mund të trondisësh botën! Por mund ta bësh fare thjesht edhe me telefonin që ke në duar. Nuk e beson?! Atëherë hidhu një vrap nga Facebook-u dhe Instagram-i e do të shikosh me sytë e tu se si po tunden e shkunden shtëpitë, auditorët e shkollave, rrugët, baret, kinematë, qytetet… Gjithçka ndodh vetëm me një shake të telefonit tënd.

Duket si një lojë zbavitëse, virtuale por në fakt është shumë më shumë se kaq. Eshtë një aplikacion që përveç se të bën të shijosh momentin apo dhe ditën tënde, të sjell dhe dhurata që vlejnë për çdonjërin prej nesh.

Prap nuk e beson?! Epo provoje! Asnjëherë nuk është vonë për të bërë gjënë e duhur. Shake ditën tënde dhe zbavitu. Hyr në my Vodafone, shake telefonin dhe zbulo surprizën tënde. Mund të argëtohesh me shprehjet frymëzuese që zakonisht i kërkojmë enkas nëpër internet për t’i dhënë një shpjegim apo justifikim gjendjes së mirë a të keqe që jemi duke përjetuar. Por mund të gëzohesh dhe me ofertat konkrete për të fituar internet apo mundësi për të shijuar pica apo dhe filma në kinema, rrethuar mes miqsh të mirë.

E provove? Çfarë të ra? “Lumturia nuk është diçka që mund ta marrësh të gatshme. Ajo varet nga veprimet e tua”. “Mos u shqetëso për humbjet, por për shanset që mund të humbasësh kur nuk tenton”. “Mos e shpenzo jetën kot. Merr më të mirën prej saj dhe bëje tani”. Apo fitove internet? Aha paske fituar biletë për në kinema mesa duket? Ok, kalofsh bukur! Dhe mos harro provoje edhe nesër – Shkarko aplikacionin My Vodafone dhe Shake ditën tënde! Trondite botën tënde përsëri e përsëri! Jo vetëm me mirësi por dhe me telefonin tënd. Just shake it!