Si duhet veshur bluza e bardhë me mëngë të shkurtra

Pothuajse me siguri keni një të tillë. Nëse jeni i zgjuar, do të keni rreth pesë në një rotacion të përhershëm në veshjet tuaja. Por cilat janë mënyrat më të mira për të veshur një bluzë me mëngë të shkurtra të bardhë?

Kjo lloj bluze është shumë praktike, thjesht vishet (pa komplikime zinxhirësh apo kopsash), është kanavacë bosh rreth së cilës mund të ndërtoni ndonjë veshje dhe çfarëdolloj kombinimi.

Ja disa mënyra se si ta kombinoni në mënyrën më të mirë bluzën e bardhë me mëngë të shkurtra: