Si vdes Demokracia

Ka tri rrugë në të cilat një demokraci vdes: grushtet e shtetit, katastrofat dhe revolucionet teknologjike. Asnjëra nuk është e pashmangshme dhe asnjëra nuk ka zgjidhje… më shumë>>>