Studio e “Rudina” ka qenë oguri i mirë për Vilmën, tregon çfarë ndodhi pas urimit në emision

Sot në “Rudina” e ftuar ka qenë moderatorja sportive Vilma Masha. Moderatorja foli si rrallë herë për shtatzëninë e saj dhe tregoi një detaj të veçantë në lidhje me propozimin që i ka bërë bashkëshorti isaj.

Ajo zbuloi se propozimin për martesë e mori dy ditë pas daljes së fundit në emisionin e Rudinës. “Propozimi nuk erdhi me unazë. Mu duk diçka sportive, çfarë do bëjmë, do bëjmë diçka më tepër… Propozimi erdhi 1 ose 2 ditë pas emisionit”, tregoi Vilma.

Në emisionin e vitit 2017 Rudina i uroi asaj që ta merrte propozimin sa më shpejt, e duket se kjo gjë u realizua dy ditë më pas.