A do të ekstradohet në Itali “Gazepi”, krahu i djathtë i Moisi Habilaj?

Nezar Seiti, i arrestuar pak ditë më parë në qytetin e Vlorës, i cilësuar edhe si krahu i djathtë i Moisi Habilaj do të njihet sot me masën e sigurisë.

Në përgjimet e administruara nga autoritetet italiane Seiti njihet me nofkën “Gazepi” dhe sipas hetimeve të prokurorëve italianë roli i tij në grupin Habilaj ishte të siguronte mjetet e nevojshme për transport si dhe ndan paratë dhe siguron tregun e zi të kanabisit.

Nuk dihet ende nëse Gjykata do të vendos që gjykimi i tij të bëhet në Tiranë apo do të ekstradohet drejt Italisë ato ku po hetohen edhe anëatrët e tjerë të arrestuar të grupit Habilaj.