Turistët amerikanë gjejnë predha aktive nga Lufta e Dytë Botërore në Këlcyrë

Dy turistë amerikanë kanë gjetur sot dy predha ende aktive në Këlcyrë.

Turistët ishin duke ecur në këmbë rrugën nga fshati Kumarak për në fshatin Kondas kur janë ndeshur me predhat.

Predhat i përkasin periudhës së Luftës të Dytë Botërore dhe janë rreth 30 centimetra. Ato u gjetën në  zonën e Ballabanit.

Më poshtë foto nga predhat