“Vendim shkurajues i drejtësisë”, Fatmir Xhafaj mbështet kritikat e ambasadave të huaja

Ish-ministri i Brendshëm, Famir Xhafaj mbështet qëndrimin e ambasadës amerikane dhe britanike për rastom “Tahiri”, qe u denua me sherbim prove nga Gjykata e Krimeve te Renda.

Në rrjetin social “Twitter”, ai ka shpërndarë postimin e Ambasadës amerikane dhe asaj britanike që e cilësuan vendimin si “shkurajues për qytetarët shqiptar” dhe “se vë “në pikëpyetje serioze sistemin e drejtësisë”.

Gjatë këtyre ditëve, Tahiri ka dhënë disa mesazhe që janë interpretuar si sinjale dhe sulme ndaj Xhafajt, siç ishte deklarata se: “Ndodhem këtu si i pandehur se i shita makinën një personi, ndërkohë që njoh plot njerëz e ka plot të tillë që s’mbajnë përgjgje si edhe për vëllezër trafikantë.”