Vettingu në polici, vendimi i parë i KJV, shkarkon shefin e SHÇBA-së

Vendimi i parë i vettingut në polici nis me shkarkimin e drejtuesit të parë që iu nënshtrua këtij procesi.

Oltjon Shehu, shefi i Sektorit të Ankesave në Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesave nuk arriti të kalojë testin dhe Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit i përbërë nga Marjeta Gjelaj, Ela Kerka, Ana Kapaj e shkarkoi nga detyra.

Shkak për këtë vendim ishte fakti se Shehu rezultoi me shkelje në aspektin e pasurisë sepse nuk justifikonte të ardhurat për ndërtimin e një banesë dy-katëshe

I radhës, më pritet seanca ndaj Adriatik Agos, Zv. Drejtor i Përgjithshëm SHCBA.