Video/ ‘Gjuha jonë sa e mirë’, ambasadori Lu reciton shqip

Me rastin e ditës Ndërkombëtare të Poezisë, ambasada amerikane ka publikuar në rrjetin social Facebook një video ku shfaqen përfaqësues të ambasadës të cilët recitojnë poezi të disa prej autorëve shqiptarë.

“Sot është Dita Ndërkombëtare e Poezisë. Ne po e festojmë duke recituar vargje prej disa nga poetëve më të njohur të Shqipërisë. A mund ti gjeni titujt e poezive dhe emrat e poetëve?”, shkruan ambasada amerikane.

Në video, shfaqet edhe ambasadori Lu i cili reciton poezinë ‘Gjuha jonë’.