Flash News

DITARI POLITIK

Ndryshime në qeveri, ja kush do të jetë zv/ ministri i ri i Drejtësisë

Ndryshime në qeveri, ja kush do të jetë zv/ ministri i ri i

Tedi Dobi është emëruar zëvendësministër i Drejtësisë. Vendimi u mor pas miratimit të Këshillit të Ministrave këtë të mërkurë

Dobi është propozuar në këtë post nga kryeministri Edi Rama.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave vendosi, Tedi Dobi emërohet zëvendësministër i Drejtësisë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në vendimin e marrë.

Të fundit