E konfirmon Zuckerberg: Facebook ka të dhënat tuaja, edhe nëse s’keni hapur llogari

Duket se privatësisë personale të çdokujt i ka ardhur fundi.

Me përfshirjen e facebook në skandalin e të dhënave personale në zgjedhjet presidenciale të Trump, të tjera të dhëna tronditëse vazhdojnë të dalin.

Drejtori i Facebook, Mark Zuckerberg, ka zbuluar se ky rrejt social mbledh të dhëna edhe nga ata që nuk e përdorin rrjetin social ose nuk kanë llogari të përdoruesit të regjistruar.

“Në përgjithësi ne mbledhim informacion për njerëzit që nuk janë të regjistruar në Facebook, për arsye sigurie”, u përgjigj Zuckerberg para takimit me Komitetin për Energji dhe Tregti.