Edhe punë dhe argëtim, njihuni me tabletat e reja Samsung: Galaxy Tab S7 | S7 +

Samsung Electronics në ngjarjen e djeshme Galaxy Unpacked ka zbuluar dy pajisje të reja tableta – Galaxy Tab S7 | S7+ kjo e fundit me mbështetje të rrjetit 5G Krahas aftësive të reja, S Pen të rinj dhe të përmirësuar, tastierës së zgjeruar si dhe ekranit të madh dhe procesorit të fuqishëm, këto pajisje ofrojnë plot mjete të ndryshme të krijuara për detyra të përditshme dhe argëtim cilësor.

Galaxy Tab S7 | S7+ përmban procesorin e gjeneratës më të fundit mjaftueshëm të fuqishëm për të mundësuar produktivitetin përfundimtar ditor, duke siguruar lojëra dhe thirrje me video pa probleme dhe pa vonesa në fund të ditës së punës. Përdoruesit mund të presin mundësi më të mëdha multitasking me S Penin e ri të rrumbullakosur me një majë të zgjatur dhe përmirësime për të krijuar një ndjenjë edhe më të natyrshme të përdorimit. Kombinuar me shkallën e rifreskimit të ekranit deri në 120Hz, S Pen lejon marrjen e shënimeve lehtësisht gjatë një video konference ose takimi biznesi.

Për më tepër, aplikacioni Samsung Notes mund të shndërrojë gjithçka që përdoruesi shkruan në një format PDF, ndërsa veçoria Audio Bookmark mund të regjistrojë njëkohësisht leksionet dhe takimet gjatë shkrimit, duke sinkronizuar të gjitha të dhënat për lehtësinë e përdorimit të mëvonshëm. Në këtë mënyrë, përdoruesi mund të luajë regjistrimin audio në një pjesë të caktuar duke shtypur fjalën ose fjalinë brenda shënimeve.

Për të përmirësuar më tej përvojën multitasking, Ëindoës Multi-Aktiv mund të hapë tre aplikacione në një ekran, duke i mundësuar përdoruesit të marrë pjesë në një thirrje me video, të ndjekë postën elektronike dhe të marrë shënime gjatë punës, të gjitha në të njëjtën kohë. Me ekranin e madh të Galaxy Tab S7 | S7+, produktiviteti i përditshëm arrin një nivel të ri. Samsung gjithashtu ka përmirësuar aplikacionin Samsung DeX dhe tastierën e gjithanshme të Keyboard Book Cover, e cila vjen me funksione intuitive dhe touchpad më të gjatë për të gjeneruar një përvojë gjithëpërfshirëse të PC. Falë partneritetit të ngushtë të Samsung me Microsoft, të dhënat midis Samsung Notes dhe aplikacioneve të Microsoft OneNote dhe Outlook nuk janë sinkronizuar kurrë më shpejt, duke e bërë kalimin nga një sistem operativ në një tjetër më të lehtë se kurrë më parë. Së fundmi, Galaxy Tab S7 | S7+ mund të lidhet pa tel me një Smart TV për të shfaqur përmbajtjen e tabletit në një ekran më të madh.