Kur jeni i stresuar dhe në ankth, muzika që do t`ju ndihmojë të qetësoheni

Shumicën e kohës, është mirë të punosh në një zyrë të hapur. Të jeni të lidhur me bashkëpunëtorët tuaj – është gjë e shkëlqyeshme-  por ka edhe një problem; nëse fqinjët tuaj  po flasin për diçka pak më interesante se puna juaj, përqendrimi juaj del jashtë dritares. Kalojnë pesëmbëdhjetë minuta para se të shikoni më në fund orën, të kuptoni se sa kohë keni humbur dhe të kaloni orën tjetër në një gjendje ankthi duke u përpjekur të arrini.

Një ndër zgjidhjet rreth këtij problemi, shihet muzika dhe një palë kufje të mira që të izolojnë nga zhurmat e jashtme.

Maggie Ryan thotë për Pop Sugar se Youtube e ka shpëtuar. Ajo sugjeron 7 lloje të ndryshme miksesh në Youtube që e kanë ndihmuar të qetësohet nga shqetësimi dhe ankthi i krijuar.

Më poshtë keni gjithë “playliste-n” që ajo sugjeron: