Lutje!

Gra, burra, të moshuar, fëmijë dhe të rinj marshuan mbrëmjen e djeshme e drejt sheshit Skënderbej për të ndezur qirinj në kujtim të 50 viktimave nga tërmeti i datës 26 nëntor.

Foto: Jona Kazani / Politiko.al