Rama ndjesë të thellë mësuesve: Unë dhe rraca ime e politikanëve ndikojmë negativisht!

Kryeministri Edi Rama në  një takim me mësuesit ditën e sotme u ka kërkuar ndjesë të thellë mësuesve. Rama u shpreh se ai dhe politikanët e tjerë të kuvendit ndikojnë negativisht në misionin e tyre.

“Ju kërkoj ndjesë të thellë që unë dhe rraca ime e politikanëve, çdo të enjte zhvillojmë mësim në Kuvendin e Shqipërisë nuk ndikojmë aspak në misioni tuaj thelbësor që është jo vetëm të përgatisti njerëz të ditur por dhe të edukoni njerëz të mirë. Ju pengojnë në kryerjen e misionit tuaj. Shfaqja e të enjtes rrëzon të gjitha fjalët që mund të themi në raport me fjalët e thëna gjatë javës”, u shpreh ndër të tjera kryeministri Rama.

Më tej kryeministri shtoi se do krijojë kushte të mira për zhvillimin e mësimit dhe më tej për rritjet e rrogave.