Të rinjtë e FRPD dhe LRI në protestë, u bashkohet dhe kandidati që refuzoi betimin në Parlament

Të rinjtë e FRPD-së dhe LRI-së  prej nga ora 10:00 po protestojnë para Parlamentit, ndërkohë që po mbahet seanca parlamentare.

Simbolika e protestes është “BE refuzon Edi Ramën”. Jane 28 te rinj, që kanë veshur bluzën e secilit vend anëtar dhe i tregojnë Ramës kartonin e kuq.

Protestës i është bashkuar dhe kandidati nga listat e PD-së, Indrit Hoxha, i cili refuzoi të marrë mandatin e deputetit duke mos u betuar në Parlament.