Flash News

Ditari i Maxhorancës

Video/ Damian Gjiknuri paraqitet në SPAK

Video/ Damian Gjiknuri paraqitet në SPAK

Deputeti socialist Damian Gjiknuri është paraqitur sot në ambientet e Prokurorisë së Posaçme.

Nuk dihen arsyet e paraqitjes së Gjiknurit në SPAK, por mësohet se është shfaqur pa praninë e avokatit të tij.

Damian Gjiknuri, ishte edhe të premten e kaluar në Prokurorinë e Posaçme, SPAK.

Për gati një orë ai iu përgjigj prokurorëve në lidhje me një kallëzim të bërë prej tij në vitin 2017, kur mbante pozicionin e Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë.

Bëhet fjalëpër një kallëzim për abuzime në projektin e rrugës Tiranë-Elbasan erdhi pas shkeljeve të konstatuara nga një raport auditi i ministrisë që drejtonte.

Të fundit