Flash News

Ditari i Opozitës

Mblidhet grupi parlamentar i PD

Mblidhet grupi parlamentar i PD

Është mbledhur në selinë blu grupi parlamentar të PD.

Në rend dite si pikë më e rëndësishme është ajo e çështjes së reformës elektorale, ku Bylykbashi si i mandatuar në këtë nënkomision i ngritur në Komisionin e Ligjeve, do të prezantojë draftin dhe qëndrimin e PD për reformën zgjedhore.

Të fundit