Dy vite në arrati, avokati i Klement Balilit: Kurseu shtetin duke mos qëndruar në qeli. Nuk ka prova të reja

Theodhori Sollaku, avokat i Klement Balilit, ka deklaruar se klienti i tij ka kursyer shtetin shqiptar duke qëndruar dy vite në arrati. Sipas Sollakut, nëse Balili do të qëndronte në qeli “shteti do të paguante ushqimet, fjetjen dhe policët”, ndaj arratia mund të konsiderohet kursim pasi një i burgosur ka kosto të lartë.

Sa i përket dosjes së ardhur nga Greqia, Sollaku theksoi se ajo “është në atë gjendje që ka qenë dy vite më parë.” Sipas tij, provat ndaj Balilit janë të dyshimta dhe në dosje nuk ka asgjë të re.

I qeshur dhe duke u përshëndetur me të afërmit, publikohen pamje nga vetëdorëzimi i Balilit