Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 27 shkurt 2024

Këmbimi valutor 27 shkurt 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 96.2 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 121.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 71.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.64 lekë.

Të fundit