Flash News

POLITIKOFF

It is said that Spanish singer Julio Iglesias is in serious health condition

The fans of the famous Spanish singer Julio Iglesias are getting more and more worried, as they are circulating news about the deterioration of his health. During a recent episode of A la tarde on America TV in Argentina, the hosts discussed the singer's health, hinting that an old injury from a car accident is causing him pain, forcing him to move around in a wheelchair. Also, it was reported that this injury has negatively affected his mental health.

It is said that Spanish singer Julio Iglesias is in serious health condition

Gazetarja Cora Debarbieri, e ftuar në emision, ka treguar se Iglesias ka pësuar një aksident të rëndë në moshë të re që kërkonte ndërhyrje në shtyllën kurrizore. Kjo ngjarje e mundoi atë me dhimbje kronike dhe vështirësi të ndryshme gjatë gjithë jetës së tij. Matías Vázquez, një tjetër drejtues i emisionit, shtjelloi më tej gjendjen e këngëtarit, duke u shprehur se ai e ka të vështirë jo vetëm të lëvizë, por edhe të kujtojë gjërat.

It is said that Spanish singer Julio Iglesias is in serious health condition

In addition, Vázquez said the 79-year-old singer, who has sold more than 300 million records worldwide in 14 languages ​​and released 80 albums, has isolated himself, cutting off direct contact with many of his friends. Meanwhile, popular Latin singer Enrique Iglesias doesn't have the best relationship with his father, with strained relations coming to the fore even more after he decided to give up his father's substantial inheritance.

Latest news