FSHF vendos datën për rinisjen e sezonit të futbollit, pritet miratimi nga qeveria

Federata Shqiptare e Futbollit ka vendosur që më datë 3 qershor të rinisë pas ndërprerjes nga pandemia sezonit i futbollit.

Kjo datë u vendos pas mbledhjes së zhvilluar ndërmjet FSHF-së dhe presidentëve të klubeve të Superiores.

Ndërkohë, ky vendim pritet të miratohet edhe nga qeveria.