“Kopreata, trasfermimi…”, gazetari: Në kuvend ka Majlinda plot, por nuk i lejojnë të ngjiten në foltore

Një ditë pasi bëri xhiron e rrjetit fjalimi ‘epik’ i deputetes së dalë nga listat e PD, madje zuri vendin e kreut të opozitës, Lulzim Basha në Kuvend, prej gafave, reagimet kanë qenë të shumta.

Gazetari Mentor Kikia shkruan se ky është një nga ato raste tipike kur një njeri ndodhet diku as për meritë dhe as për faj të vet.

Madje, shkon përtej, duke thënë se në Kuvend ka shumë ‘Majlinda’, por që nuk i lejojnë të ngjiten në foltore.