Parlamenti i kllounave!

Artisti Bujar Kapexhiu përherë spikat me karikaturat e veçanta të personazheve politike.

Në punimin e fundit ai ka trajtuar një temë shumë të nxehtë të debateve publike dhe politike atë të parlamentit shqiptar.

Ai ka shfaqur Parlamentin e vendit të mbushur plot me kllounë e mes tyre shfaqet fytyra e kryeministrit Rama.