Pas kritikave të shumta për avionin privat të Meghan dhe Harry-t, William dhe Kate udhëtojë “lirë”

Fansat dhe ndjekësit e pallatit mbretëror në Britani janë shprehur shumë ashpër për faktin se Princi Harry dhe Meghan Markle kanë udhëtuar me avion privat. Ata janë shprehur se këto mjete dëmtojnë shumë mjedisin.

Pas këtyre komenteve, “Daily Mail” ka postuar disa foto dhe video teksa shihen Kate Middleton dhe William bashkë me fëmijët duke udhëtuar me një avion komercial drejt Skocisë.

Familja ishte ulur në radhën e parë të avionit duke bërë që askush nga pasagjerët të mos kuptonte se ata ndodheshin aty.