KRYESORE

Peter Tiede: Shikoni si bashkëpunon PS me mafien për blerjen e votave

Peter Tiede: Shikoni si bashkëpunon PS me mafien për blerjen e votave

Gazetari Peter Tiede shkruan se 10 përgjimet e publikuara tregojnë raportet e ngushta të eksponentëve të Partisë Socialiste, veçanërisht Damian Gjiknurit me njerëz të botës së krimit. Sipas tij, tablatet telefonike nxjerrin në pah manipulimin e zgjedhjeve vendore të organizuara në Dibër më 11 shtator 2016.

“Një shef policie shpik një plan për manipulimin e zgjedhjeve me një ministër. Një ministër që thërret një mafioz të njohur mbarëkombëtar për të folur për blerjen e votave. Një shef mafioz që mbledh kartat e identitetit. Këto janë regjistrime të prokurorëve shqiptarë. Përgjimet tregojnë një shembull të bashkëpunimit për manipulimin e zgjedhjeve në vitin 2016 midis politikanëve më të lartë të socialistëve në pushtet, bosëve të mafias, policisë dhe drejtuesve të lartë në Shqipëri”, shkruan ai.

Ditari politik

Të fundit