Rama e përjashtoi nga Grupi i PS, deputeti e ndjek ‘live’ përmes ERTV-së

Edhe pse prej disa muajsh nuk është më pjesë e Grupit Parlamentar , deputeti Gjetan Gjetani, tashmë i pavarur, nuk i lë pas dore mbledhjet e zhvilluara nga kolegët e PS.

Sot, kryeministri Edi Rama mblodhi Grupin Parlamentar, ku foli jo vetëm për takimin në Samitin e Berlinit, por njoftoi edhe ndryshimet në Kodin Penal në disa sektorë, si në shëndetësi, në rendin dhe sigurinë, cenimin e personave për shkak të detyrës, dhuna në stadiume etj.

Këto ndryshime janë ndjekur për ish deputetit socialist përmes ERTV-së, e transmetua live në facebook.

Gjetani u përjashtua nga Rama në punimet e Asamblesë Kombëtare pasi kritikoi Policinë e Shtetit dhe ministrin e Brendshëm, në atë kohë Fatmir Xhafaj.