16 infermiere të të njëjtit spital mbeten shtatzënë

Gjashtëmbëdhjetë infermiere të të njëjtit spital në Mesa, Arizona, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të sjellin në jetë fëmijë njëkohësisht.

10% e stafit infermieror të këtij spitali kanë mbetur shtatzënë pothuajse në të njëjtën periudhë dhe disa prej tyre do të lindin në muajin shtator, ndërsa pjesa tjetër në janar.

Stafi i spitalit do të organizojë një festë të përbashkët për të gjitha infermieret shtatzëna gjatë javës së ardhshme.

“Nuk mendoj se e kishim idenë sa prej nesh ishin shtatzëna, deri kur hapëm një grup të përbashkët në Facebook”, u shpreh njëra prej infermiereve për CNN