Aktori turk ka qenë në Shqipëri dhe askush nuk e dinte këtë gjë

Aktori me origjinë shqiptare Can Yaman do të vijë në Shqipëri. Ai është një nga aktorët që ka luajtur gjithmonë role protagonistë në Turqi dhe roli në “Erkenci Kus” i ka hapur dyert e suksesit.

Në episodin e fundit të këtij seriali, Can ka përmendur një fragment ku thotë që ai ka qenë në Shqipëri. Duke qenë se Can është me origjinë shqiptare, skenaristët kanë menduar ta përfshijnë në film dhe Shqipërinë.

Pra, siç e kuptuat, ardhja e Can në Shqipëri ka ndodhur vetëm brenda serialit por kjo nuk do të thotë që nuk do mund të vijë. Ai ka folur shpesh për origjinën e tij me krenari për mediat turke.