Flash News

KRYESORE

Aleanca për Teatrin në Shkodër: Kemi përdorur gjuhën e kulturës e jo të armës

Aleanca për Teatrin në Shkodër: Kemi përdorur gjuhën e

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit është në Shkodër në oborrin e "Teatrit Migjeni".Ashtu siç edhe e kishin paralajmëruar, aksioni i tyre do të shtrihet në gjithë Shqipërinë dhe në Shkodër po mblidhen firma për rindërtimin e Teatrit siç ka qenë.

I pranishëm ishte edhe regjisori Robert Budina, i cili u shpreh duke thënë:

“Ne kemi përdoru gjuhën e kulturës, mençurisë dhe jo armës. Ka një sensibilizim në gjithë europen jo vetëm në Shqipëri. I lumtur qe kam ardhur në qytetin e demokracisë që kanë dhënë jetën martire dhe jo vetëm. Teatri kombëtar ishte dëshmori i pare i rënies se demokracisë. Ta rikthejmë teatrin siç ishte. Kemi hapur një çështje juridike pasi e shembi teatrin duke qene artist Brenda”.

Ditari politik

Të fundit