KRYESORE

"Amerikanët e dinin që Kurti dhe Mustafa do t'i fitonin zgjedhjet"

"Amerikanët e dinin që Kurti dhe Mustafa do t'i fitonin

Ministri i Jashtëm serb Ivica Dacic, pranoi dje para gazetarëve se i dëguari special për Ballkanin Perëndimor Matthew Palmer i kishte thënë që para dy muajsh se Shtetet e Bashkuara prisnin që Kurti dhe Mustafa do t'i fitonin zgjedhjet dhe të formonin qeverinë e re.

Dacic u tha gazetarëve dje në Beograd se amerikanët e pranonin se ky fakt do t'i ndërlikonte gjërat duke mbajtur parasysh se ata për herë të parë do të përballeshin me Vetë-vendosjen, një parti që mbron tezën e Shqipërisë së Madhe.

Por "një gjë thonë njerëzit kur janë në opozitë dhe një gjë tjetër kur janë në pushet", shtoi ministri i Jashtëm serb.

Ditari politik

Të fundit