Flash News

KRYESORE

Angelina Jolie jep 1 milionë dollarë për COVID-19 por jo për spitalet

Angelina Jolie jep 1 milionë dollarë për COVID-19 por jo për

Aktorja e Hollywood, Angelina Jolie ka dhënë 1 milionë dollar për të përballuar situatën që ka shkaktuar pandemia e COVID-19, duke iu shtuar kështu listës së personave që kanë dhuruar nga pasuria e tyre për koronavirusin.

Ndryshe nga shumë donator, Angelina Jolie  në fakt këtë shumë nuk e ka në drejtim të spitaleve për kë rritur kapacitete por për fëmijët. Për të luftuar urinë e fëmijëve.

Kylie Jenner ka dhuruar gjithashtu 1 milion dollarë për spitalet, Armani dhe Ronaldo gjithashtu po kontribuojnë shumë. Paratë e Jolie do menaxhohet nga organizata “No Kid Hungry”.

Ditari politik

Të fundit