Arsenali i armëve të sekuestruara pas 30 qershorit, policia shpall në kërkim pronarin e një karburanti

Për arsenalin e armëve që policia sekuestroi pas datës 30 qershor në qytetin e Elbasanit, është shpallur në kërkim pronari i një karburanti.

Policia ka shpallur në kërkim, shtetasin I.Beko pronarin e karburantit ku u sekuestrua ky arsenal.

Në Elbasan u sekuestruan 7 kallashnikovë, 5 pistoleta dhe fishekë, të cilët janë zbuluar në disa shkurre, pranë rrugës nacionale në Papër.

Arsenali i armëve mësohet se është dërguar për ekzaminim në laboratorin kriminalistik për të zbuluar nësë janë përdorur për ngjarje kriminale në qytetin e Elbasanit apo zona të tjera.