Basha: Për këdo që ka vullnetin të dëgjojë, ky është propozimi ynë

Lideri demokrat Lulzim Basha përmes një shënimi në rrjetet sociale propozon tre pika të planit të emergjencës për situatën që po kalon vendi pas tërmeteve.

I bëj thirrje atyre që po e përdorin këtë kohë dhimbjesh dhe vuajtjesh për axhendën e tyre politike, ta fokusojnë energjinë dhe vëmendjen tek ata që kanë më shumë nevojë se kurrë për ndihmë”, shkruan Basha, teksa shton:

Për këdo që ka vullnetin të dëgjojë, ky është propozimi ynë në këtë fazë të emergjencës: