Bill dhe Hillary Clinton 40 vjet më parë, ish sekretarja amerikane e Shtetit publikon foton e rrallë

President Bill Clinton with First Lady Hillary Clinton during the Congressional Medal of Freedom ceremony in the east room of the White house. Picture taken Wednesday, August 11, 1999. (AP Photo/Virginian-Pilot, LAWRENCE JACKSON)

Ish-Sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton, ka publikuar në instagram një foto të 40 viteve më parë, ku është ajo bashkë me bashkëshortin e saj, ish presidentin amerikan, Bill Clinton.

Foto i përket vitit 1979, 4 vjet pas martesës së tyre. Në foto është Bill dhe Hillary të ulur pranë tryezës së ngrënies, ku ish presidenti me faqen e mbështetur në grushtin e tij dëgjon me vëmendje bashkëshorten që i lexon gazetën, e cila duket mjaft e entuziasmuar.

“Duke e lexuar gazetën së bashku gjatë mëngjesit, në vitin 1979”, thuhet në mbishkrimin e fotografisë.